kyss *attacken*

Helt sick.. åkte med challe och matte till Båstad igår kväll så gick vi in på ett ställa.
Det dröjde inte länge innan en drog till mig i armen och frågade om jag ville hänga med henne in på toaletten för hon hade tappat bort sina kompisar, jag nekade och visade hon vägen till toan, sen så fortsatte vi att gå. Men hon verkade inte vara så himla toa nördig så hon hängde efter oss.
Så vi gick in till disco golvet. Där det var en tjej som drog tag i mig och skulle dansa, men då kommer hon den förra tjejen och puttar bort den andre och sa till henne att jag va hennes, inte för jag var det.. haha men men.. .

Lite senare så kommer den där hemska attacken ;o
Det var så här att jag varit vid baren och köpt en dricka. Sen tog en sväng runt lockalen och små kilkade lite men plöttsligt så ser jag hur två tjejer rusar mot mig, fattar inget bara stannar upp och kollar så hoppar dem på mig, de verkligen hoppar på mig så jag snubblar baklänges över en kant och en utav dem lägger sig över och kysser mig. Det var inte lätt att komma där ifrån heller, även fast jag ville och hon såg att jag inte ville kyssa henne tillbaka, men hon var så jävla vild ;o

Well well, akta er för galna blondiner pöjkar ! ;)







Schingeling ;*

ballar av stål *länk* (y)

Har läängtat efter denna dagen, hoppas man bara hittar någon rolig fest med folk man aldrig träffat innan och sånt, AWESOME! :D

Igår loade jag några personer att länka säsong 1 / Ballar av stål så här är den http://webbtv.se/tv-program/165/ballar-av-stal

Sjukt kul vissa avsnitt :)

Nu hinner jag inte skriva mera men uppdaterar senare , Kyss ! :D




Schingeling ;*

Skidresor på G ! wwwooho! intresserad *sing up*

Satt ner lite innan idag och kollade runt på lite skidresor till Åre med kompisarna ! :)
Det blir la någon gång mellan vecka 1-8 som vi åker iallfall för att Sajmon skall till Österrike och åka med familjen vecka 9 och sen skall jag iväg med min familj till alperna och för det tredje så är det som mest folk vid dem veckorna (y) och det gillar ju vi ! :D

Det som ska med till 100% och åka skidor är Koffe, Sajmon, Andy och jag, sen är Toby och Ande lite osäkra men det kommer bli fett kul och najs
! PROMISE



Övrigt
idag så har jag slappat, övningskört och lite till chill ! :)
Sen någon dag i veckan hänger jag med mamma till Göteborg och shoppar lite, längtar för behöver lite nytt nu ! :D


Between ny tröja/picture under, riktigt go tröja måste jag säga :D




new for today !




Schingeling ;*

Shake that *ass* till Halloween !

Jajjamensan, skaka loss till Halloween festen !

Men vet fortfarande inte vart det blir att man ska festa och ha lite trevligt, om ni vet något kul eller någonting så hör gärna av er under detta inlägget !







Schingeling ;*

I belive that "this Autumn holiday" is gonna be a great week

YES YES ÄNTLIGEN LOOOOOV AND I AM SO *FUCKING* GLAD TO SAY HAVE A GREAT HOLIDAY !

Idag
har varit en himla skön softa dag ändå, fast än att jag varit i skolan ifrån 8 till runt 11 tiden.
Första lektionen jag hade var Ellära Trefas lektion, gick ganska bra, det är ett sjukt svårt ämne, men fattade iallfall vad Stefan (lärare) gick igenom på tavlan
(y' .
Efter den "roliga" lektionen . *NOt* .. så var det iallafall dax för oss att ha prov i elkungskap grundkurs, om jag inte bara hade tränat så lite som jag gjort så skulle jag spikat MVG lätt, riktigt simpelt, men jag han/orkade inte. Tränade i runt 1 timma igår och det var allt jag förberett mig för på det provet.. wellwell, gick nog bra ändå
! :)

Nu ska jag ta och städa och röja undan på mitt rum så det är fint tills lovet, man vet aldrig vad som händer så rummet ska vara snyggt och prydligt. HAHA nejdå, de blir nog inget besök här inte, fast vill ändå ha de fint :)


Schingeling ;*

*goosch* vilken jävla dag !

Sheena alla som läser min blogg, vet att jag är så sjukt dålig på att lägga in nya inlägg och att jag lovar och lovar er att de ska komma uppdatringar varje dag. Det kommer har haft väldigt mycket för mig nu. :)

Wellwell.. Mönstring idag !

Harregud, det börjar med att jag vaknar kl 05.00 av väckarklockan jag ställt för att jag skulle hinna vara i tid, men stängde av den så fort som möjligt näre jag vakna för jag vart så sjukt trött, tänkte bara sträcka mig lite, sen så somnade jag om TYPISKT MIG, ;o .. hur smart för man vara ?!?!
Men som tur var så väckte pappa mig innan han skulle iväg och jobba vid kvart i 6 och jag fick flyga upp ifrån sängen tog på mig de jag såg först alltså mjukiskläder och en mössa ofc , var skit kallt.. men tack Pappsen för att du väckte mig, för hade jag missat så skulle jag fått böter ifrån pliktverket och man kan också få fängelse, så det är väldigt seriösa saker jag varit på idag ;) !

Men men.. eftersom att jag var så himla trött/seg och hade skit brottom fick jag springa till bussen som skulle ta mig till tågstationen.. men ..! ..den jävla (ursäkta att jag svär) busschaffören körade 06:07 och det stod på min biljett att den skulle gå 06:15 så jag såg den köra iväg och fick så sjukt mycket energi och sprang som fan för att hinna ifatt men tyvärr han jag inte och blev så jävla sur så jag ringde pappa och berättade och sen fick han och hans jobba kompisar vända om för att hämta upp mig och köra mig till tågstationen, SKIT SNÄLL, love you daddy (L).

När jag väl var på tåget tog det inte långt tid innan jag deckade och sen blev väckta utav personalen på tåget som ville ha min biljett, men somnade om lika fort för det.
När jag kom fram till Göteborg station, rusade jag iväg emot spårvagn 11 som skulle ta mig till mönstringen, men när jag hade åkt en bit så blev det fel på spårvagnen framför så jag kom inte längre fram, och mitt humör var inte så himla bra, så blev lite arg på han som köra spårvagnen och sa att han fick fixa så att jag kom fram för att jag måste till pliktverket, så han fixade så att det kom en buss och hämtade upp oss som skulle vidare framåt !

Okej, det var resan dit , fett rörigt men det blir nog rörigare hem .. ;o

Vad är mönstring och sånt där..?

Jaa.. alltså det är en kallerse till militären. Man blir testad psykiskt och fysiskt, med prov och styrka/uthållighet.
Det började med att vi fick sammlas i ett litet rum där vi först fick lite information om dagen sen gick vi uppåt i huset till höstavåningen där vi sedan fick sätta och och göra 10 olika prov som gick på tid man fick bara 80 minuter på sig oh det var stressigt.
Kan säga att provet var inte det lättaste, det var massa konstiga ord man aldrig hört förut och sen vissa ord man hört fast man inte visste vad det betydde, ganska krongligt. Sen var det även mönster och krumelurer man skulle lista ut.. det var min starka sida i testet :) *stolt* hahah. 
Efter provet fick man gå till en Psykolog som man skulle snacka med om det var problem med någonting och sen om sitt prov, det gick helt okej, hoppas bara inte att min blivande flickvän plannerat för att utbilda sig till att bli psykolog iallfall :D hahah.

Sen började det roliga tillslut, det var där jag börja visa alla andra ungdommar och undersköteskor och docktorn vad jag gick för..

Först kollar man syn fel, kan säga att jag har "bästa synen" "hörsel" "hjärta" "kroppsbyggnad" ect.. (enligt undersköteskan) jag var helt fel fri.
Som sagt det började bra och slutade bra, jag gick vidare och fick testa min styrka och maxade den, till och med underköteskan visade mitt resultat för kollegorna, haha riktigt kul *stolt* :D
Lite senare fick jag gå ner och visa min uthållighet, var även bäst på den utav kanse 40st som mönstrade med mig *stolt igen* :D
Nu när jag var klar med alla mina tester vart det bara fotografiet kvar, allt gick skit bra iallfall och det var ganska kul men segt med det proven jag hade tidigt i morshe :).

När jag skulle hem så gick fortfarande inte spårvagnen men nu hade det fixat bussar som gick istället för spårvagnen så det var helt okej, himla goa bussar :D
Jag var klar mycket tidigare än beräknat så jag och många andra som mönstrat gick in och ändrade våra biljettter till tidigare tåghemresor.
Blev himla glad att de var ett som skulle gå om 10 minuter stod det på lappen, men sen så började det krongla och tåget blev försenat någon timma pågrund av att en *jäävla lastbils chafför* kört på en tåg ledning så att den låg över spåret och inga tåg kunde köra så vi kunde bara åka till varberg där dem sedan fick hämta upp oss som kom med tåget och skulle vidare. Det var 11 stora bussar som blev fyllda ;o helt sjukt mycket folk..

Men men detta är en del av vad som hänt mig idag, hoppas det går att förstå och läsa någolunda bra :)






Schingeling ;*


nya skor

hittatade dessa skor som visas nedanför igår :) , himla najs !
Sen hittade jag inget mer speciellt i stan, så det får bli att shoppa i varberg/kungsbacka/göteborg med mammsen snart :)
Behöver inte så värst mycket, typ.. några snygga jeans , tröjor/koftor/tjocktröja och sen så tjötar mamma om att jag måste köpa mig ett par "fin skor" fast jag tycker dock att jag har fina skor, men men .. får la göra som hon säger, bäst så :)<3

Så har min dag sett ut i stort sätt, och nu sitter jag som alltid och pratar med Matilda. Himla go och rolig tjej måste jag säga, alltid kul och speciellt när vi spela röj-flagga eller vad det spelat heter, just nu står det 13-10 till henne iallafall, vi har sagt försten till 15 för bli bjuden på resturang, så får la se vems pengar som ryker :) <3







Schingeling ;*

Oppss*

Hahaha..
Idag vart det inomhus fotboll som gällde med syrran i hennes rum, helt okej faktiskt.. 
Jag fick visat mina talanger fast sen var det syrrans tur och där tog allt det roliga slut.
Eftersom att vi varit nära några gånger att ha sönder lite olika saker med bollen i huset så forsatte vi ändå.. eftersom att vi alltid varit nära att ha sönder något så tänkte vi inte mer på det.
Linda han tyvärr inte hålla på och visa sina talanger för mig förens hennes kruka låg i små bitar över hela golvet, så nu är det bara för henne att köpa nya krukor för att det itne finns några snna krukor kvar att köpa, goodwork
(y) !


Sen drog vi iväg till gymmet
:)






Schingeling ;*


Min tid är ute..

hahaha.. tror snart min tid är ute här i livet, jag kommer nog att somna in och aldrig vakna upp igen.. ;o
Jag har varit så sjukt himla trött nu, idag höll jag nästan på att somna till en dokumentär film på historian, tror inte att jag var ensam om det, men jag var och har varit så sjukt himla trött nu så det inte är sant :)
När jag kom hem, tog jag något att stoppa i munnen, var riktigt trött.. fast vet inte hur de kom ner i magen för tror jag somnade strax därpå, helt sjukt trött i alla fall.


SOV GOTT :D






Schingeling ;*

Skandal, sverige matchen !

Faaaaannnn säger jag bara !

Sheeenna alla bloggläsare !

Igår var det ju Sverige mot Danmark, som vi alla fotbolls älskare och folk som hänger med i värkligeheten vet ju såklart att dommaren va helt sjukt i huvudet, vilka fel bedömningar han gjorde emot Sverigen, SKANDAL !

Vi var iallafall och såg på fotbollen hos bj, med en massa gamla vänner, riktigt trevligt gott och allt, HÄRLIG KVÄLL ;)
Det bjöds på godis, chocklad och en massa soft dricka, sen tog man med sig egen alkodrick
:)
Efter matchen stannade vi och dunka musik och hade massa trevligt i ungefär 1 timma, därefter blev det krogen för dem andre, eftersom att jag blivit utslängd två gånger samma kväll förra helgen så tog jag det chill och gick hem.
Loggade in på msn och hade himla kul tillsammans med Matilda spelade röjj-flaggor eller vad det heter och vad det blev i matcherna kan vi ta en annan gång
 ;D

TACK BOOOYS & Matilda för att ni gjorde min kväll toppen <3



Snygg målning på kinden eller? hahaha..




Schingeling ;*


Home makeover...

Först vill jag bara be om ursäkt för att jag varit så himla kass på att uppdatera min blogg, och jag vet att jag lovat er om att uppdatera minst 1 gång per dag ..
Men ibland kan det vara så att man är en himla upptagen MAN .. ;)
Sen har jag haft så himla mycket att göra med
skolan/prov !
Jag tränar en massa och gör en del andra saker på fritiden .. en sak av de jag gjort på min fritid är att jag har gjort en rejäl stor städning på mitt rum..

Det började med om att jag bad mamma om kläder så hon ska alltid muta mig med att göra massa sysselsättningar för att vi ska ut och shoppa, så denna gången sa hon sa att jag skulle göra ett rejält röj bland mina kläder så nu har jag äntligen blivit klar med sorteringen, känns himla skönt.
Har nog
slängt ungefär 15 tröjor, 3-4 tjock tröjor, 7 jeans ect..

Bland dem jeansen så har jag ett par oanvända Evisu jeans om någon skulle vara intresserad :)
Isåfall är det bara att skriva ett mail, med msn ect.. så kan vi fixa det där
(y) !

Vad jag har kvar att göra innan shoppningen med mammsen är att dammsuga, damma, putsa, plocka iordning saker och ting ect.. FYFAN :D

Men men.. vad gör ma inte för lite extra kläder ;D







Schingeling ;*

Time to go !

Nu har det snart blivit dax att röra på sig och iväg till gymmet. Vet inte riktigt vad det blir som jag och Sajmon tänker träna idag, igår var det bröst som vi körde.
Funderar på biceps, trisepc eller rygg idag..
Hinner ni tycka till så hojta, för drar till gymmet vid klocan 6 om en 20 minuter :)

Between, det är många som frågar mig hur jag tränar, vad jag tränar, hur ofta jag tränar, om jag äter kost tillskott ect..
Om det är något ni vill veta om min träning så har ni chansen att skriva och fråga precis vad ni vill veta inom träning över huvudtaget.





Bild från sommaren på gymmet's toa




Schingeling ;*

Kanelbulle dagen !

MUUUUMS !

Åt precis två stycken så sjukt goda kanelbullar som mammsen varit och köpt idag.
För ni visste la att det var kanelbulle dagen? :D
Hoppas allt att era föräldrar köpt/gjort lite bullar till er också, himla gott ! Muuumsfillibabba (L)
Om inte de fixat tycker jag absolut att ni ska ta och skälla på dem, för det är faktiskt något som alla Svennar ska göra om de inte får en kanelbulle på kanelbulledagen  :)

KANELBULLAR FOREVER (L)







Schingeling ;*

fu*ck !

Alltså helvete med, jag satt och skrev en sjukt långa och bra text som jag skulle lägga upp på bloggen så kommer detta skit vädret hit i falkenberg och stör ut mitt internet, så de han inte sparas på bloggen, så ååååh.


Schingeling ;*

Tack för gårdagen

Sheeena !


Första kan jag ju berätta om hur det var igår kväll när jag var på fotbollsfest med vårt lag. :)
Allt börja himla trevligt
!
Ande kom och hämtade upp mig för de var sånt riktigt busvärder och hade inte orket att gå in till stan i sånt skit värdet, men innan hade han hämtade upp Koffe och Andreas, så snäll som han är
(y' :) .
När vi kom fram satt vi oss med resten av laget, sackade runt, drog vittsar.. med mer.. .
Efter ett tag var det ändligen time för maten, som jag väntat på en ganska långstund, för orkade inte äta innan jag åkte iväg för tyckte att de var onödigt att bli mätt innan man ska äta med sitt lag. Men iallfall.. det bjöds på potatisgratäng med kykling felé och till det fick man caesarsallad med någon goa sås om man så ville, good work cocken ! Delicious tast, yummie.. verkligen. Sen bjöd dem på kaffe med chockladbollar och såklart gratis soft drickor som cola och fanta sen för de som fyllt 18 bjöds de på öl tills man inte kunde stå längre natuligtvis, haha :D (Y)

Vid halv 10 tiden gick jag, andreas och anton iväg ( vi som inte har fyllt 18 ). Vi gick för att gå in tidigare på pubben när vakterna inte var där men vi råkade på ett problem, ( en sak måste ni veta, pubben är inne på ett fint hotell ) så när vi gick in så skulle vi precis svänga in till pubbstället som låg till höger men vad vi inte tänkte på var att, han som jobbar på hotellet frågade oss om vi var 18, så smart som jag var så började jag herma den skånska dialekten och sa att vi var ifrån skåne och var här med vår familj.. men han nöjde sig inte med min skånsk dialekt så han undrade på vilket rums nummer vid bodde på.. sen ballade allt ur och han skickade ut oss
..

Jag och Andreas gav inte upp så vi gjorde på mitt gamla vanliga sätt att hoppa över staketet. Allt gick till som vanligt fast att man hade andreas efter. Koffe gick till bakdörren och öppnade för mig och Andreas som hoppade in, vi smög egenom den avstängda matsalen och kom intill pubben, men eftersom jag gjort detta 5 gånger och varje gång har jag glömt stänga till bakdörren, så de hade en vakt koll på det stället.. så jag blev utslängd för andra gången och där slutade min kväll vid 00.00-01.00 tiden.



Schingeling ;*

Frågestund, över ! Svar nedanför :) ENJOY





Frågor/svar kommer under (y







felllaan - hur gammal är du?:)
  - svar: Jag är 17 år, blir 18 den 17 december ;D


isabellehjansson' - när ska vi träffas ? ;$
  - svar:
Jadu Isabelle, jag har ingen aning, har aldrig pratat med dig om att vi ska träffas så igen jag kan svara på tyvärr :)


Fredrik - Hur färgar du håret? :) och vad för färg/slingor
  - svar:
Hur.. jaaa du hahaha, jag går till min frisörska som blonderar mig. Mer exakt, hon drar på mig en sling mössa sen så drar hon ut hår ur alla hål som finns på mössan och färgar det blont, sen tar de typ 1-2 vecko innan man får lite utväxt på de, o sen äre fett najs !:)
Mina slingor är blonda, vet dock inte vilket nummer den blonde färgen har, men det är upp till var och en, blir det gult så kan du bara köpa silver shampoo, så löser det sig, hoppas du fick svar på din fråga om inte så är det bara att skriva och fråga mer
:)



Julia - blondiner eller brunetter?
  - svar: haha, lite rolig frga för denna får man så himla ofta, alla undrar och vill ändra sig till den jag vill ha, inte det som är mening jag föredrar en tjej/flickvänn/kompis som är ärlig, snäll och deras utseende är inte det viktiga, brukar säga att "utseendet lockar, men den man verkligen blir kär i är ju insidan" , så svar på tal, blondiner eller brunetter spelar ingen roll, sen så tycker jag inte de är så specielt snyggt med rött hår (y'


Overkord - När ska jag komma och spöa er lite i falkenberg? :D
  - svar:
hahha, din jeeefla skitunge ;D . Det är bara att komma lille Albin, men säg till innan så man hinner fixa något najs :)


Martina - bryr du dig mycket om utsidan?
  - svar:
Alltså alla bryr sig om en utsida, den lockar en till att börja, vilja släppa in en i ens liv, men när man väl släppt in en, så spelar det ingen roll längre, insidan är vad jag söker :)


Evelina - gillar du bara blondiner med stora bröst?
  - svar:
haha, alltså stora som små, bara dem har bröst, jag menar.. jag stöter bara på tjejer och stoleken är iten det viktiga :)

Klara - vad är det första du lägger märke till hos tjejer? 
  - svar:
förstår inte din fråga, de första man alltid lägger märke till är ju hur personen ser ut, eller? Men om du menar på vad de är jag kollar på hos en tjej, så är de hennes personlighet, hur hon är som person, ärlig, snäll, rolig oh massa mer:)


Anonym - är du en romantisk kille? 
  - svar: klart att jag är, är en gosig kille. Jag har alltid tyckt om att gosa, när jag var liten kunde jag knappt stta i soffan ens om jag inte fick ligga på pappas/mammas mage..men nu är det annolunda, nu liggar jag inte på deras magar längre, nu söker jag bara efter en flickvän som jag skulle kunna ligga och gosa tillsammans med, de är underbart ni singel killar/tjejer som aldrig haft någon flick- respektive pojkvän. Skaffa en isåfall, finns inget underbarande än att ligga och mysa med en tjej man tycker om, en känsla som är svår att beskriva, det ända sättet att få reda på det är att skaffa en.  Tror det är ganska possitivt, själv gillar jag gosiga tjejer :)


Sara - skulle du vilja ha barn?
  - svar:
Såklart att jag skulle vilja ha ett barn, det har jag velat sen jag var jätte liten så de absolut något jag ska skaffa, men jag tänker inte skaffa ett barn bara för att ha ett, vill ha barnet med någon jag älskar såklart, ska man ha ett barn ska det bli en familj, och inget separat (y) :)


Emilia - hur mångar har du haft sex med?
  - svar:
Jasså det undrar du ;), eftersom att jag inte är någon player och bara har sammlag med dem jag varit tillsammans med så är det bara 3 stycken plus ett undantag tyvärr, så det blir sammanlagt 4 stycken :)
Sen har jag ju dissat tjejer som velat ha sex utanför förhållande, de är inte min grej direkt :)


Josefine - vad är det första du ser hos en tjej?
  - svar:
Om du scrollar upp lite till ett namn vid "Klara" så tror jag nog att du fått svar på din fråga :) om inte, skriv tillbaka.


Emelie - Visst är din gammlevän Emelie snäll? :D:D
och du ska komma till Stockholm och träffa mig och Johan? visst?:O
  - Svar:
Absolut Emelie du finns alltid för mig om det är någonting, alltid, vare sig du har tid eller inte så fixar du tid till att vara en sån underbar snäll tjej som du är, riktigt bra tjej ! tack för du finns :)
Jag kanske kommer till höstlovet har dock inte koll på när det är men snart iallafall
:D


Sara - när ska vi gifta oss? <3
  - svar:
haha, ;$ . Lite tidigt att bestämma när man inte ens har träffats, sen är vi så unga nu så inget jag hunnit tänka på allt jag vet om dig är att du är en skit snäll och söt tjej :)


Anonym - hur många flickvänner har du haft och vad heter dom?
  - svar:
Den första flickvännen jag haft och nun menar jag inte när man var jätte liten och gick på grundskolan.. men jag har haft 3 stycken flickvänner.
Den första var
Sandra, andra Emma och tredje Nathalie.


Linéa - vad är det viktigaste hos en tjej?(:
  - svar:
Har haft ganska lik fråga som du ställt mig mendet absolut viktigaste är personligheten, menar utstråling är inte allt, jag skulle aldrig kunna leva tillsammans med en skit snygg tjej som är helt rent ut sagt "korkad" "kaxig" ect.. så personligheten är det viktigaste.


Felcia- Fyllan-Fillan (aa' - Hur gammal e du??(aa'<333        Du e fett snygg ;)<33333
  - svar:
Jag är 17 år blir 18 den 17 december :). Tack så mycet ! :)


Simp - när ses vi?:D   hur fixar du håret?
  - svar:
Sheena brush ! ;D
Jag tror att det blir att jag åker runt lite och träffar kompisar till höstlovet i så fall kan vi ju höras på höst lovet
?:)
Mitt hår är simpelt, allt jag gör är att smörja in vax i händerna, sen stryker jag runt det i håret, när jag har  gjort det tillräckligt så tar jag en handuk och ruffsar till det, sen använder jag mig utav en borste för att fixa till hur jag vill att det ska se ut :)



Elin - när förlorade du oskulden? :) 
  - svar:
Någon som va helt säker på att jag ens blivit av med min oskuld ;) haha, men det var iallfall sommaren 2008 :).







Om det är något jag glömt eller ni inte fått tillräckligt bra svar på det ni undrat om är det bara att skriv till mig så ska jag se vad jag kan göra åt saken, tack för alla era frågor :) <3








Schingeling ;*

Frågestund, nu har ni chansen ! Svara på exakt vad som hellst !

Som rubriken säger så är det frågestund på min blogg, ni kan fråga mig precis vad som hellst.
Hur barnsliga-, roliga-, konstiga-, knepiga-, äckligfrågor ect.. Fråga vad som hellst och jag ska svara så gott jag kan på era frågor.

Frågestunden vara tills någongång Imorgon !

TA CHANSEN !

Kan vara värt om ni vill veta mer om mig :)





Schingeling ;*

RSS 2.0