HAN KALLAR MIG "DEN MANLIGA BLOINDINBELLA"

Haha, TheSwagga @ bdb..
Det är helt sjukt hur himla omogen och över mogen du kan vara på samma gång, jag fattar inte att du orkar sitta och kommentera vad jag gör, vad jag håller på med, du är mot heltiden för vad? vad har jag gjort dig? DU, är så sjukt jobbig, vilken idiot rent ut sagt.
Kan du inte bara berätta vem du är, vart du bor? Allt om dig så jag vet vem de är som håller på och skriver massa skit till mig
;o?
Du skriver som att du skulle vara 40år eller äldre, sjukt bra svenska. Men ditt sätt att vara är så sjukt himla
OMOGET.

Så här skrev han nyss:

TheSwagga
  idag, 22:49

Jo, du underhåller tusentals människor, varje dag. Du är en pubertal bilddagboks-blondinbella, fast kille. Gratulerar.

VART SER DU BLONDINBELLA i mig ;oo ?

LÄMNA MIG IFRED !


Schingeling ;*

Hiss & Diss



          Päron shampoo, på kroppen (y)


         Tjejer med bra smak, och go parfym (y)


          Folk som bryr sig och är ärliga (y)

          Folk som tror att dem är värd mer än någon annan (n)


        Folk som inte står för vad dem säger (n)


          Tjejer som rapar och fiser, högt och medvetet (n)



Schingeling ;*

Tjöt, tjöt och mer tjöt..

Hahaha, harregud alltså gubbs  ! :D
Ni kan slute tjöta om att jag ska med på lagfesten på lördag, jag har redan bestämt mig för att hänga med om det inte är något änu viktigare för mig som dyker upp, men ni kan såklart räkna med mig, tror ni jag skulle låta ni ha kul utan mig?
;D
ALDRIG  ! :D
haha.

För ni som inte vet så är jag inte direkt en festare, har inte druckit mer än 10 gånger i hela mitt liv men varje gång jag dricka så blir jag alltid redigt full, mestades för att en killkompis vid namnet Jesper, fast Synne säger man till honom, what ever, i allafall så ska han alltid supa ner mig och när jag är full så är det hur lätt som hellst att supa ner mig, skit tråkit att det är på de viset för jag får alltid det så jobbigt dagen där på, och de blir inte bättre för att min familj alltid ska hålla på att retas med mig på min bakfylla. USH, :(


Tror alla i hela falkenberg vet om hur jag är och alla historier och sånt som berättats om mig, vill ni veta mer om mina supah-dadgar, så skriv en kommentar ! :)


ny picture



Schingeling ;*

Berättelse, eller låt ? Tyck till ! !

Sheeena !


Funderar
på att göra något kul jag har tänkt att började på en berättelse, men sen när jag kom på att jag hade glömt att göra en Medeltids uppgift som var till idag så var jag tvungen att göra den igår så jag han ju tyvärr inte påbörja någon berättelse ( ursäkta det ), men nu kanse jag vill börja skriva en låt, har skrivit en låt tidigare, men jag kan inte spela gitarr så de gick inte så bra men nu har jag hittat en som kan spela gitarr så om jag skriver en låt så skulle personen ställa upp, naaajs! :D
Men vill ha lite tyck & tips på vad texten ska handla om ect.. så om ni kunde skriva vad ni tycker så vore de perfekt (y' .





Schingeling ;*


Chilla, haha

Först och främst så ska ni veta att det är jag som skrive inläggen i denna bloggen, anledning till förra inlägget var pågrund av att jag haft så himla myket att göra med skolan och kompisar hit och dit, så bad min blogg designing som hjälpte mig och skriva en orsakt till varför jag inte hunnit uppdatera, men jag lovar att ni ska få mycker uppdateringar :)

Idag åkte jag och resten utav vår familj förutom pappsen för han är på något "secret mission" ( ni vet la om att min pappa är james bond ;o? ) hahah låter skit töntigt men men, så jag mamma och linda åkte iväg till Hugo som som blev en stor pojk idag hela 8 år gamal nu, GRATTIS! <3. fick "Call of duty 4" utav oss. Så nu kommer han nog att sitta framför sitt X-box hela natten som kanske är det mindre bra, får väll hoppas på att han inte går i hans frabros spår som är VÄRLDENS NÖRD, neej då ! så farligt är det inte, men han spelar riktigt mycket, ser dock inte ut som ett nörd som tur är, då skulle jag skämts
:).

Nu ska jag ner och provsmaka syrrans chockladpudding hon gjort och fortsätta kolla på "Svenska Hollywood Fruar" eller vad det nu heter, verkar ju helt flippat och Anka är ju bara för rolig, det är verkligen vad jag kallar BLONDIN ;o


Schingeling ;*


r u b r i k

hello cuties!
visst är daniel sämst på att uppdatera?
så det är därför jag uppdaterar åt honom, så ni iallafall har nånting att läsa !
designen är fortfarande påväg att fixas iallafall.
och ni som undrar vad daniel håller hus just nu, så är han ute med sin vän 'koffe' om jag har rätt !
så han kanske uppdaterar senare ikväll elr imorgon.
finns inte mycket att säga, men nu vet ni hur det ligger till iallafall!
kramkram.
/


R.I.P Aurore

Jag såg just den här filmen för andra gången idag och ögonen började glittra och fylldes med med tårar. Mitt hjärta slets bokstavligen, rycks bort ur min kropp varje gång jag hörde henne skrika. Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas att känna sig som ensam i världen ... utan en riktig mamma och en pappa som, som inte ens bryr sig om EN.
s-t-a-c-k-a-r-n !  (Allt hon ville var att bli omtyckt och älskad... RIP Aurore. Du är i himlen i Guds armar nu med ditt riktiga mamma. Och bara ett slumpmässigt tanke, men jag förstår inte hur Gud kunde tillåta något sådant ska hända ... Jag menar, jag förstår att de är synd i världen och att han tillåter oss att göra våra egna val och leva våra egna liv men ändå. Övergrepp mot barn är ett av de värsta i världen man kan göra ( enligt min åsikt ) och jag förstår inte varför han inte stoppa det från att hända ... det här är en av de frågor jag kommer att ställa honom i himlen en dag.

Har ni inte sätt filmen så se den, den är dock på Franska men ge den en chans, en verklighets baserad film och jag svär på att ni kommer att förstå vad jag menar !

Aurore heter filmen,





Schingeling ;*

17:15

Shena !

Ursäkta att jag inte upopdatarat mycket just nu men jag är sjuk och mår ingen vidare, hoppas alla ni där ute mår bättre än mig ! :')

Ska skriva ett inlägg lite senare så fortsätt kolla in om ni är intresserade (y' .




Schingeling ;*

Gaahh, KÖRKORT?!?

Alltså nu börjar det att bli himla surt att fylla år så himla sen, jag är sist med allt, har alltid varit det. Eller (lagligt), har alltid fuskat med att köra moppe med kompisarna när jag fortfarande var för ung för att få köra, jag smiter in på krogar och får folk att lura vakterna så jag ska få hänga med kompisar in, och nu får alla körkort !?!?! JAG PALLAR INTE ATT FYLLA ÅR SÅ HIMLA SENT, det är en himla massa veckor kvar tills jag fyller år, 17 december ?!?!
Hallå? Morsan oh farsan, kan ni inte plannera? ;'o .. . Jag tänker iallafall plannera så att mina barn kommer att fylla på en så bra period som möjligt och absolut inget oktober-december barn iallfall !

Men men.. nu är det bara för mig att sätta igång att plugga och övningsköra, blev fett taggad på det när Mamma sagt:

  - Du får nog börja övningsköra och gå in på en körövningsskola snart så att du kan ta porschen och köra till alla dina tjejer i sverige.

Hon menar dock inte att jag är en player eller något sånt för hon känner mig såpass bra att hon aldrig skulle kunna säga något sånt, hon vill mig alltid väl, love u mom (L) , och tack mammsen för nya Iphone 3G mobilen du gav mig idag (a) <3.

Grattis Kristoffer till körkortet och till en utav mina taxidrivers nu ;) wallah ! :D



kort på mig när jag backar.




Schingeling ;*

Haha, Fräckis!

Haha en liten fräkis som fick mig att börja flabba, inte bara för att fräckisen är lite kul utan eftersom läsaren är lite efterbliven så de blev himla kul :)

Lille Pelle kommer till skolan på morgonen och frågar fröken:
- Kan man komma till himlen med benen före?
- Nej Pelle lille, det tror jag inte man kan.

- Det var konstigt fröken. För när jag kom hem från skolan igår så låg mamma med benen rakt upp i vädret och skrek: Ohh gud, jag kommer! Ohh gud, jag kommer! Och jag tror faktiskt att hon hade gett sig iväg om inte brevbäraren hade legat ovanpå och hindrat henne.


Svar på frågan, (vad jag saknar..)

En bad mig skriva lite om något jag saknar.

Finns absolut inget annat här i världen än kärlek som jag saknar, jag är inte den singel killen, jag är inte den som playar runt och håller på med varenda tjej som man kan få, jag är en trogen kille.
Det var en tjej som sa till mig att jag beter mig som ett proffs.. jag frågade vad hon menade med "proffs" hon svarade mig
 
  - Jo du Daniel, ditt sätt att bete sig på är något varenda tjej skulle kunna dö för att få, du är en otroligt bra kille och riktigt beautiful. Players är för nybörjare och kärlek är för proffs, kom ihåg det, P-R-O-F-F-S-E-T ;).

I am different, but good different.
Jag strular aldrig utanför förhållande om det inte varit något på "g" med någon person, har i och försig strulat med personer på discon, men de har varit 1 per gång och inte alltd det, jag är inte ute efter *SEXSEXSEX* om jag skulle varit det hade jag inte sagt NEJ till *sex* utanför förhållande. 
Allt jag vill ha är kärlek, jag vill blir älskad, och älska någon tillbaka, de skulle vara det underbaraste i mitt liv. Längtar efter den stunden, där jag pussar min blivande i pannan, kryper ner och lägger mig tätt intill henne och viskar henne i örat " du är flicka i min dröm, allt jag velat ha, jag älskar dig så mycket.. " . Vakna upp brevid henne och bara veta att hon är min, att det ska kännas så bra att man kan försäkra sig att de är "vi" livet ut.. JAG
LÄNGTAR .. <3.
Är du den tjejen för mig, en tjej som skulle kunna älska mig för den personen jag är, inte för mitt utseende eller vad jag har på mig, utan alltid älska mig, så hör av dig, för jag är ingen kille som söker månads förhållande, utan vill hitta den äkta kärleken, en jag skulle vilja sattsa allt på, försöka hålla så länge som möjligt.

Hör av dig, jag väntar ! <3



Ingnorera bilden, syftar på kärlek.




Schingeling ;*

secret gästbloggare

hola , alla som läser daniels blogg !
visst bloggar han bra , han uppdaterar ofta och så skriver han intressant :)
hans design håller på att fixas så det är på g , men ni får vänta ett tag till .
det latmasken är ute just nu , och jag tror inte han vet om att jag snodde bloggen ett tag , men jag hoppas det är okej.
jag är iallafall en
secret gästbloggare  lämna gärna komentarer och berätta för honom vad ni vill ha mer av !
ska försöka fixa lite saker som han kan använda till bloggen.
Läs&njut mina vänner.
have a nice day and take care

hohoho how it's the secret guestblogger ?


Busig? eller inte..?

Har jag verkligen variten busig kille och är jag fotfarande en busig kille ? Vad tror ni ? ;)

Jag har varit en himla busig kille, inte bara busplingat och sånna där saker, jag och mina kompisar testade våra gränser så himla mycket när vi var yngre.
Allt började med att vi busplingade på dörrar det är inget speciellt , har nog varenda en gjort men vi gick snabbt över till att börja kasta saker , så de första vi provade var att fylla massa vattenballonger med vatten såklart..men det var ju bara kul lite då och då, vi började sen kasta hårda kastanjer och äpplen på fordon som körde, vi satt ur snören mellan lykstolpar ( Vi var unga och dumma i huvudet, fattade inte vad som kunde hänt om det tex kom en moped i fullfart.."TESTA INTE" ). Sen så började vi att umgås med det andra busgänet så vi blev la ungefär en 10 stycken småkillar som sprang runt och busade men nu gick vi istället och köpte ägg på ICA för våra vecko pengar man fick då, det var roligare än att sitta och vräka i sig en massa godis även fast de kunde varit rätt gott ibland.. men vi gick till baka till busplingningen fast när dem öppnade så kastade vi även in en massa ägg, sen var det bara att springa så fort man kunde till stället alla skulle mötas på..
Ibland använde vi oss utav masker som vi hade över våra huvud för att skrämma folk som tillexempel kollade på tv, då knackade vi på rutan och sen när en utav vårt gäng sa att personen var vid fönstret så hoppade vi upp med maskerna och vi trodde ärligt talat att en utav dem vi skrämde sket på sig, himla kul ! :)
Vi har också använt oss utav filmjölk, ketschup och en massa andra hushåls saker.

Men jag måste bara berätta om när jag busade med vår präst och att jag var så himla nära på att bli hem skickad.. så här gick det till iallfall..

Vi eller aa det var ju bara jag, för bara jag som vågar göra sånt här men jaja..
Vi satt hon prata om att vi skulle göra lite bus och sånt för dem var så sträna emot oss, vi fick inte vara upp länge eller något och vi var ju på konfa läger och visst ska man la ha kul då
??!? JA!

Jag gick ut på gården för att kolla om jag hitta något som kunde användas, så hittade jag en spann, tog med den , och funderade ut något bus.. så kom jag på att de hängde hästskor över dörrarna och de kan ju inte hänga utan en spik?
Så vad hittar den busiga killen inte på då? haha
Så jag tog ner hästskon utanför prästens dörr, hängde upp hinken som jag fyllt med massa dryck som cola, fanta och sprite .. ni kan la fatta vad han gör efter som att innan jag hängde upp detta så busplingade vi helatiden för att de skull bli lite irriterade, så jag kom med fullfart när han öppnade dörren och allt i hunken bara flög över honom, och han skrek och hade sig, och sen vill jag inte förstöra allt så jag erkännde att det var jag.
Men eftersom att jag är
Daniel Hermansson, så fixade allt sig och jag fick stanna och alla var glada :))


Som sagt, Ja, jag ahr varit en busig kille, jag är fortfarande den busiga killen men på en lägre nivå. :)

BUSA MED MIG OCH NI FÅR DE VÄRRE ;) !




Schingeling ;*

Tänk på..

Haha.. alltså detta var i Lördags kväll lite seg med detta inlägget men jag började som sagt att blogga igår kväll.. men iallfall..
På Lördagen den 19 September fick jag sms av från Sajmon som undrade om vi skulle dra till krogen och festa loss lite, jag var på till en stordel för att Kristoffer blev en 18 åring vid 00.00 slaget, så vi skulle fira han lite där, men det gick inte så bra för han försvann vid kl 01.00 runt den tiden..
Ingen aning vart han tog vägen, men jag Sajmon och alla andra vi var med va ju såklart kvar tills de stängde för vi är ju sånna som gillar att ha roligt, men när vi gick in på discogolvet där alla fulla, party glad männisor dansade, kände jag plöttsligt någon som drog sin han vid min rumpa.. jag tänkte inte mer på de, utan fortsatte att dansa.
Sen så drog Fredrik och någon annan upp mig på en utav högtalarna som stog vid dansgolvet, där vi stod och dansade tills jag tyckte jag hade dansat klart på högtalarna.
Direkt när jag hoppat ner stod samma tjej som smekte min rumpa innan,  jag han inte ens att landa på marken förens hon tog tag i min rumpa och denna gången var det ingen smekning hon tog tag i det rejält, det visade sig att de var en 21 årig tjej ifrån Stockholm som flörtade med en 17 årig kille som egentligen inte får komma in på puben, inte för att hon skulle veta det men ändå, jag kan ju inte ragga på 21 åriga tanter heller? ;o , hon såg för vissdel bra ut men to old for me :)
Så om de är några 21åringar och äldre som läser min blogg så är jag inte direkt den killen som raggar på tjejer som är 3-4 år äldre än mig själv
:)

Jag kommer säkert att få fråga om hur jag lyckas komma in nr jag inte fyllt 18 än..

Det finns två sätt jag använder mig utav ett easy och ett annat lite mer riskabelt..

   

• Easy- Jag går in, innan vakterna börjat kolla legetimation.




Riskabelt- Eller till det mer riskabla.. Mina vänner som är över 18 år går in med sina leg, går till bakdörren öppnar den dörren så jag sedan kan hoppa över och sen smyga in genom bakvägen. ( Vet inte vad det kan innbära om det tar mig, men men LEV LIVET INNAN LIVET LEVER DITT LIV :)



Schingeling ;*


Godmorgon, skönhets sömn? JA!

Idag vaknade jag vid kl 7 av mamma som helt glömt av att jag var ledig första lektionen, så när jag fick förklarat att jag hade sovmorgon, så somnade jag om och återvände till den härliga drömmen som spelades upp i mitt huvud i sömnen :) Please bring me back to this story!
Vaknade på riktigt sen vid klockan 09.20, gick direkt ner i bara kallingar och en adidas tröja, gjorde mig iordning en mumsig frukost (:
Nu sitter jag här och skriver ett blogg inlägg precis innan jag ska dra mig vidare till skolan.


Tack allihopa som läser och besöker min blogg, verkligen jätte kul, roligt att se när man precis börjat med att blogga igen, den kanske är lite  tråkig nu ibörjan men jag lovar att de kommer bli lite roligare att läsa med tiden så fortsätt att besöka denna blogg och sprid den vidare :) ;*

De vore även bra om ni kunde kommenterat lite olika saker ni vill att jag ska skriva om ect.. de är ju såklart mycket roligare att skriva om något som en annan person undrar om , :) så ser fram emot lite tips :) ! !



Schingeling ;*


Om mig

Jag tänkte att det kunde vara bra för er som kommer till att föja min blogg, läsa vad jag har att skriva om ni vet lite om mig så kommer ni nog att uppskaatta vad jag skriver lite mer, om det är något speciellt :)

Jag får la börja pressentera mig på det gamla vanliga sättet så får vi la se hur mycket fakta ni får ut utav denna texten..

Jag heter som själva bloggen är döp till , Daniel Hermansson har även ett mellan namn om det är nödvändigt att veta så robin, mitt fullställdiga namn är alltså Daniel robin hermansson.
Min kroppsbyggnad är ganska vältränad, jag lägger ner mycket tid på min träning efter som jag blivit retad för jag vart mullig när jag var mindre, men nu är de helt annolund, har magrutor och en fin kropp, om jag får säga det själv.
Jag är en singel kille med blå ögon och blont hår, med mörk utväxt, ser helt okej ut, ska färga mitt hår brunt till vintern tror jag.
Jag är en himla sport fåne ! .. jag har nog gått i det mesta sporterna ska rabbla upp de jag kommer ihåg, har gått från de mesigaste sporterna till de ballaste.. så kan nästan allt möjligt, jag har gått i Innebandy,Pingis,Tennis,Bowling,Brottning,Pilbågeskytte,luftgevärsskytte,Handboll och nu går jag i Fotboll och thaiboxning sen gymmer jag som sagt redigt mycket.
Min familj.. ja vad ska jag säja , jag är som lyckligast med min familj kommer vara tungt att flytt ifrån dem, de händer att men tjaffsar med mamma ibland men de är ngt alla gör , men ajg älskar min familj så himla mycket, de finaste jag har, och något jag skulle offra livet för, I LOVE YOU MAMMA PAPPA OCH SYSTER (LENA, PER OCH LINDA) <3 .
Jag bor i sommarstaden Falkenberg som ligger i Halland, väldigt mysig och liten stad, himla fint på sommrarna så har ni tråkit och vill se något mycket vacker ställa så ta er i kragen och åk hit, så klart ni kan ju alltid hälsa på mig samtidigt. :)
Jag är studderande, menas med att jag pluggar i skolan. Jag går El-programmet i årskurs 3. Jag har dock inte tänkt att bli en elektriker för ändrat mina framtids planer efter hur jag är som person, jag gillar att hjälpa folk, och är fysikt och psysikt stark så jag sa ta och plugga in på polishögskolan och isåfall ska jag fortsätta att butbilda mig till en livvakt, om jag inte väljer detta har jag även två andra roliga yrken jag är intresserad av de är brandman och reseledare, eftersom jag älskar och reser så himla mycket som jag gör, det blir la minst en 3 reser per år och de är inga små resor, de är månads resor så de är mycket härligt, sen är jag en väldigt pratglad och är bra på att hjälpa folk som sagt, är en person sm alltid stället upp för andra :) .
Många undrar om jag är en sån kille som håller på och playa folk, och mitt svar till det är ett stort NEJ ! .. men som inte alla vet har jag inte alltid varit bra, jag hade en tjej jag verkligen tyckte om, men ändå så blev det att jag stötte bort henne och blev tillsammans med en annan tjej , även fast hon var den tjejen som har varit bäst  opch betydigt mest för mig och hon betyder än, och det finns inte många som henne , så de är mitt ända stor misstag i mitt liv :( otur danne.. 
Om ni vill veta hur hon är för en person så kan jag förklara lite kort. 
Hon är en tjej som verkligen älskar en person , släppr alltig tagit, ger en chanser om och om igen. Hon är underbar, rolig och skit vacker, lucktar som en ros och smakar som en pepparkaka (alla vet la att man blir glad av pepparkaks smak) ? :) 
"TÄNK PÅ PEPPARKAKS TUGGOMIN ;) haha när skoja :)" ;).
Jag är en sökande singel nu, men jag söker inte efter något månads förhållande, nu menar jag alltså att jag vill ha något äkta , någon som skulle kunna älska mig livet ut, jag jag vet att de kanske inte blir så, men blir jag tillsammans med någon så ska de vara målet menar jag :)
well well.. nu är jag lite lost (a' , så om ni har frågor om något speciellt så kan ni maila/lägga till mig på msn , jag finns på ,
[email protected] .
 


Schingeling ;*


Välkommen till bajjahs blogg!

Sheeeeena !

Nu har jag äntligen orkat att skaffen en egen blogg,
har tidigare haft en blogg tillsammans med ett på "g" som inte höll..
Men men back to reality
;)

Idag har varit en himla skön/soft dag som det brukar att låta för mig,
men speciellt en softa dag idah har ju haft studiedag och de älskar ju jag såklart..
:*
Jag har bara chillat med mjukis byxor och sett på film, tog även en bild som visas nedanför. :) 
Jag skulle åkt in till stan med Sajmon, men tiden rann bara iväg.
Nu ska jag ner och äta den goda hemlagade maten mammsen gjort,
skriver ett inlägg senare, kanske kommer upp en bild på mig med mat i munnen ;)
vem vet?! ;*




Schingeling :*

RSS 2.0